3x34 på fyn

Vognmand
Mogens Jacobsen
Din lokale vognmand på fyn...

Gode råd...


Forberedelse!

Forberedelse gør din flytning let - og tager toppen af stresset.
Derfor er det en god idé at rydde op i gamle ting inden du flytter. Få sorteret eventuelle loft- og kælderrum i god tid, og kasseret det der alligevel ikke skal med.

TV, stereoanlæg og lign.
Sørg for at TV og stereoanlæg afmonteres i tide. Find originalemballagen frem - det er langt den bedste og mest sikre måde at transportere dem
på.

Hårde hvidevarer
Hårde hvidevarer m.m. som skal flyttes med, skal også afmonteres i tide, evt. med fagfolks hjælp.

Forsikring af værdifulde effekter
Husk, at ved private flytninger er tobak, vin og spiritus ikke dækket. Penge, smykker, guld, ædelstene og lign. dækkes ikke ved nogen typer flytninger. Disse værdifulde ting bør derfor samles og du bør selv sørge for transporten.Pakning af flyttekasser!

Pakning af en flyttekasse kræver lidt omtanke. Hvis du selv gør det, er her nogle gode råd:

Bøger
Har du bøger der skal flyttes, er det vigtigt du kun kommer et lag bøger i bunden. Læg løse, lette ting ovenpå. På denne måde opnås at både du og bøgerne har det bedst under flytningen.
Hvis du fylder kassen tager bøgerne måske skade. Og kassen bliver så
tung at både din og flyttefolkenes ryg ikke har det godt bagefter.

Porcelæn
Når du pakker porcelæn og glas, er det vigtigt du forer kassen med aviser eller lignende. Tallerkener stiller du på højkant i rækker og kommer papir i enderne af kassen, så det står i spænd. Indpakkede kopper m.m. kommer du så øverst og afslutter med et lag papir. Det er vigtigt, at du ikke fylder flyttekassen helt op. Gør du det, kan du risikere at porcelænet trykkes i stykker når kasserne stables.

Planter
Potteplanter pakkes også i flyttekasser. Du sikrer dem med aviser imellem, så de ikke vælter under transporten. Husk hvis du flytter til udlandet at checke om du må medtage planterne - der kan være begrænsninger. Husk også hvis du ønsker opbevaring af flyttegods på vort møbellager, at vi
ikke har mulighed for at opbevare dine planter.

Mærkater
Når du har pakket flyttekasserne skal du mærke dem med indhold og evt. rum på den nye adresse. Du kan få selvklæbende mærkater af vore flyttefolk og derudover er der et markeret skrivefelt i begge ender på vore flyttekasser. Husk at flyttekasser med porcelæn o.lign. mærkes tydeligt med "GLAS" og at flyttekasser der ikke må hældes, mærkes med pile opad.


Ring direkte til vognmanden på telefon 20 14 17 24
- eller send en mail her!

Relateret info

 
» Almindelige betingelserTa' med ture

Da vi har biler der kører i hele landet
kan vi også tilbyde såkaldte
"ta' med ture", dvs. gods der bliver
hentet samme dag men leveret
inden for 2 - 3 dage, til en pris der 
ligger en del under normalprisen.
Ring 20 14 17 24 for en uforpligtende pris!


Få et tilbud på din flytning!

Få et uforpligtende tilbud på din flytning ved at gå til vores kontakt side og udfyld formularen.
Husk at skrive alle oplysningerne, såsom adresserne (inkl. etage) tilkørselsmulighederne, antal flyttemænd ønskes, m2, antal værelser (evt. kælder rum), osv.
Vi vil vende hurtigt tilbage med et uforpligtende tilbud!

Copyright 2015 © ~ Webmaster: